[Soekris] net4501 with constant red LED and nothing on console - any fix?

Toby Riddell toby.riddell at prevtec.com
Sun Aug 7 14:30:02 CEST 2016


Hi Jed,

Thanks for the tips. I've tried a new power supply, removing connections to
GPS and boot device and changing serial settings - there's no change.

I guess I must accept that it's dead...

Toby

On Wed, Aug 3, 2016 at 6:33 PM, Jed Clear <jclear at speakeasy.net> wrote:

> Just general advice. See if the console speed reverted to 19200 or 9600.
> Trying a different power supply. Removing the boot device. Remove the GPS.
> Maybe they draw the power supply down to marginal levels.
>
> -Jed
>
> > On Aug 3, 2016, at 6:32 AM, Toby Riddell <toby.riddell at prevtec.com>
> wrote:
> >
> > Hi all,
> >
> > I have a net4501 which I was hoping to turn into a super-accurate NTP
> server. However as I was nearing the end of the project FreeBSD logged
> 'Fatal trap 12' and reset. The net4501 failed to reboot and now after
> powercycling it the red LED is on constantly and there's no activity on the
> console. 'Fatal trap 12' looks like it may be cause by a hardware issue.
> >
> > Is there anything I can do to fix it, or is it destined for recycling?
> >
> > Thanks.
> >
> > Toby
> > _______________________________________________
> > Soekris-tech mailing list
> > Soekris-tech at lists.soekris.com
> > http://lists.soekris.com/mailman/listinfo/soekris-tech
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.soekris.com/pipermail/soekris-tech/attachments/20160807/90b0edf6/attachment.html>


More information about the Soekris-tech mailing list