[Soekris] OpenBSD on net6501-50

Nikola Gyurov ngyurov at gmail.com
Tue Sep 3 09:09:17 CEST 2013


First of all, thanks everyone for replying.

@Graeme: You were correct, my output was in fact being re-directed to
a non-existent display. Setting it to com0 did the trick. Thanks.

The installation went okay.
After rebooting, it is saying that no boot device is available.
I am using a SSD @ mSATA0 and a HDD @ SATA 1 which are both detected:
  Port-00: Hard Disk, INTEL SSDMCEAC030B3
  Port-01: Hard Disk, WDC WD1600BEKT-00PVMT0

Although the HDD shouldn't matter that much as I installed it on the SSD.
I also selected te whole disk to be used for OpenBSD during the installation.
Best regards,
Nikola Gyurov


On Tue, Sep 3, 2013 at 12:47 AM, Graeme Lee <graeme at omni.net.au> wrote:
>
> On 3/09/2013 8:40 AM, Nikola Gyurov wrote:
>
> Hey guys,
>
> I'm trying to install OpenBSD on the net6501-50 box (PXE boot) and no matter
> what I do, it always freezes at the same point:
> boot> boot tftp:/bsd.rd
> booting tftp:/bsd.rd: 6027656+958568 [52+235152+223270]=0x719a50
> entry point at 0x200120 [7205c766, 34000004, 24448b12, 318a304]
>
> I've tried with 5.3 and 5.4-current both i386 and amd64 archs.
> Any idea what might be wrong?
>
> Hi Nikola
>
> Your output is being redirected to a non-existent video display.  At the
> boot prompt you will need
>
> boot> set tty com0
> boot> stty com0 <speed>  <- match your bios serial speed - default on
> OpenBSD is 9600
> boot> boot tftp:/bsd.rd
>
> Thanks,
>
> Graeme
>
>
>
> Best regards,
> Nikola Gyurov
>
>
> _______________________________________________
> Soekris-tech mailing list
> Soekris-tech at lists.soekris.com
> http://lists.soekris.com/mailman/listinfo/soekris-tech
>
>
>
> _______________________________________________
> Soekris-tech mailing list
> Soekris-tech at lists.soekris.com
> http://lists.soekris.com/mailman/listinfo/soekris-tech
>


More information about the Soekris-tech mailing list